info@defietsenwinkelalmere.nl

036 - 53 35 922

Persoonlijk advies

Een fiets kan voor diverse doelen gebruikt worden, door jong en oud, groot en klein, voor ieder is een ander type fiets geschikt. Een fiets die niet bij u past kan klachten opleveren, wij adviseren u graag over een passende fiets. Lees meer over onze diensten.

Reparaties

Voor reparaties en onderhoudsbeurten kunt u natuurlijk bij ons terecht, wij hebben hiervoor alle gereedschap en ervaring in huis. Kunt u uw fiets niet brengen? Geen probleem, wij hebben een gratis haal en breng service! Lees snel meer over onze diensten.

Gratis halen & brengen

Geen tijd om uw fiets naar ons toe te brengen? Geen probleem! Wij halen uw fiets op wanneer dat u uit komt en brengen deze na de reparatie ook weer terug. En dat helemaal gratis! Lees snel meer over onze diensten.

Aanmelden reparatie

Heeft u een probleem? U kunt uw reparatie bij ons melden via email of telefoon maar u kunt uw reparatie ook aanmelden via onze website. Wanneer u dat doet zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken.

Uitgelichte fietsen

Uw fietsenmaker in Almere

Voor het kopen van uw nieuwe fiets of elektrische fiets nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze fietsenwinkel. Uw fietsenmaker in Almere geeft u graag advies op maat.

In de kruidenwijk te Almere, lekker in de wijk, goed te bereiken met de fiets en de auto. Gratis parkeren voor de deur. De specialist op fietsgebied. Reparaties zoveel mogelijk binnen een dag gereed. Banden, ’s ochtends gebracht dezelfde dag klaar. Verhuur van elektrische fietsen. Gratis halen en brengen.

E-bike test center

Voordat u tot het aanschaffen gaat van een E-bike is het wel zo belangrijk om de E-bike te testen. Voor een proefrit bent u bij De Fietsenwinkel Almere aan het juiste adres. Hier kunt u zorgeloos meerder modellen testen. Plan uw afspraak voor het testen van uw toekomstige E-bike.

Nationaal fietsplan

De Fietsenwinkel Almere is aangesloten bij het nationaal fietsplan. Het nationaal fietsplan is er voor organisaties en instellingen die hun medewerkers een aantrekkelijk voordeel willen geven voor hun woon-werk verkeer. Vraag uw werkgever naar de mogelijkheden.